Torsdag nr 2

Hur trötta har inte jag och Julia varit idag??? Vi var bokstavligen zombies.
 
Idag vaknade vi halv åtta och var nere vid matsalen innan åtta, vi får fortfarande ingen frukost?? Då gick vi istället direkt ut till busshållplatsen och tog oss till Barcola som är vår närmaste badställe. Vi solade där i någon timme och sen åkte vi hem vid elva typ. Man blir ju inte så jätte brun på de där tidiga solstrålarna men de är bättre än inget.
 
Sen så var det jobb idag igen men eftersom vi inte sov efter frukosten fram till lunch som vi har gjort annars så var vi extremt trötta. Det märktes verkligen på oss, men vi blev ändå klar tidigare idag än alla andra dagar?? Jag lovar vi är inte slarviga!
 
En kille som bor här so heter Isa kom fram och presenterade sig idag. Han är en enda hittills som har vågat haft en konversation med oss men det kanske är för att han är den enda som kan engelska?? Han kan bra Engelska men det är svårt att höra vad han säger för att artikulerar inte riktigt, tycker så synd om han när vi bara kollar på han när vi inte hör vad han säger. 
 
Nu är det väll snart dags för sängen, vi har väntat i två timmar på att klockan ska bli lite mer så att vi kan sova haha.
 
 
 
 
 

Kommentera här: