Italien i morgon!

Imorn drar familjen Arnaryd till Italien! Vi kommer vara borta i åtta dagar och nu håller vi på att packar ihop det sista. Min resväska är proppfull! Om jag shoppar något där så tror jag inte att jag får hem min väska. Förstår inte varför pappa inte bokade så att vi fick ta med åtminstone en stor resväska att checka in som vi brukar göra, nu har vi alla bara handbagage. 
 
Det kommer bli väldigt spännande att se hur vi kommer bo. Vi bor efter Alamfi kusten i en lägenhet precis vid stranden. Vi har varit vid Amalfi förut, faktiskt de senaste åren har vi åkt dit. Super fint är det där, men vi har aldrig bott så här nära stranden. Bara att vakna på morgonen och gå ner och sola! Förut var vi tvungna att gå över 100 trappsteg ner till stranden och benen hoppade typ av utmattning när man var framme hahaha. En sak jag verkligen önskar med lägenheten är att det är sköna sängar, snälla snälla snälla! 
 
Eftersom jag är borta imorn och även nästa söndag så har jag videos planerade på Youtube, men de är verkligen inte mina bästa. Den som kommer upp imorn är jag faktiskt inte nöjd med alls, men aja. 
 
Kör väl Insanity idag med som jag har gjort varje dag i fem dagar nu, och imorn är det vila på schemat + att det typ blir träningsfria åtta dagar nu när jag är i Italien. Nu i år så har jag bestämt mig i alla fall att jag ska köpa massor av bigarråer och platta persikor istället för kakor och chips. Längtar så himla mycket till det!