Måndag igen, ny vecka igen

Jag skulle ha åkt och konditions simmat idag men Matilda och Ida men mamma ringde på lunchen och sa att hon behövde hjälp hemma med att lyfta möbler och flytta ris, så det blev ingen simning. Blev ett litet lätt muskelpass istället haha.
 
Jag vet inte vad ni alla göra efter skolan men jag brukar oftast träna eller vara med vänner men sen när jag väl kommer hem har jag inget att göra. Jag saknar att spela spel nå grymt. Jag kanske är nördig men jag har inte spelat ett spel på hur länge som helst om man inte räknar med LoL, vilket också var längesen jag spelade. Jag saknar verkligen WoW och jag sitter som fastklistrad framför DayZ videos på youtube. Det är som att jag lider av spelabstinens så här efter snart två år (tror jag) utan WoW. Jag saknar bara att kunna sätta på datorn och spela, men det kostar alldeles för mycket.
 
Jag har inget annat att skriva än att jag håller på att få panik över att jag har ett tal till på onsdag som jag inte är klar med. Ett argumenterande tal om varför gymkort ska vara billigare. Idén tycker jag låter bra men talet blir ju sådär får jag säga. Inte lätt.