Morgonträning och Valborg

Vaknade klockan åtta imorse och åkte till gymmet till klockan nio för ett armpass. Är fortfarande darrig i armarna för jag körde verkligen slut på dom. Vi körde de övningar som vi brukar göra. Biceps curls, triceps extensions, dips, chins osv. Kan bara övningarna på engelska. 
 
 Sen när jag kom hem så gick jag ut med hundarna och jag filmade även en video. Jag gjorde den videon som jag skrev om igår och jag hoppas bara att jag kan få den att se bra ut och även vara bra. För kanske lägga till lite filter så att det ser finare ut i bakgrunden osv ahaha.
 
Eftersom det är Valborg idag så ska jag vara med mina vänner i kväll och vi ska grilla hemgjorda hamburgare. Det ska bli sjukt gott och trevligt. Jag vet inte om vi ska åka och kolla på någon kase sen, det får vi se.
 
Till lunch gjorde jag en bananpannkaka. Jag gjorde inte efter något recept och vet inte om den blev speciellt nyttigare än vanliga pannkakor men god blev den! Hällde i det sista av bipollenet som vi hade också. Åt den med socker hehee.