Torsdag

Ännu en jobbdag! 
 
Vaknade kvar i åtta och åt frukost, idag fick vi vattenmelon! Blev så taggad, varit så sugen enda sen vi kom hit! Vi fick även nå goda söta kex, me gusta.
 
Efter frukosten gick vi till rummet och Julia somnade om, jag blev uttråkad så jag kollade på massor av youtube videos.
 
Lunchen var sådär, vi fick bara en smaklös soppa med ris i, tror det skulle vara smak av morötter men icke. Den maten blev man inte mätt på länge, inte bra mat alls inför 6 timmars jobb.
 
Jobbdagen gick väll okej tills vi kom till dagiset. När vi skulle fylla på vår hink med vatten så kom det inget, det var alltså avstängt. Några gubbar höll på att borra hål i väggen nere i trapphuset så då hade de stängt av vattnet. Vi fick alltså vänta i en timme innan vi kunde börja städa, inte kul. Då spammade jag alla på min snapshat lista. Vi blev dock klara för dagen en halvtimme tidigare ändå även fast vi fick vänta en timme. Då duschade vi och sedan gick vi och åt, DET VAR PIZZA! Så gott! Fick även riktigt färskt bröd, mums.
 
Sedan tog vi en liten promenad ner till OVS igen och hann titta i 10 minuter innan de stängde, men på den korta stunden hann vi hitta så mycket vi måste köpa! Måste på nåt sätt försöka då plats med allt i resväskorna på vägen hem sen, man kanske kan lämna kvar onödiga saker som tandkräm osv. Vi får se hur det går!
 
Avslutade dagen med att se på Apornas Planet och äta fruktsallad! 👌